• Run More Mint Sport Set

  RUN MORE Mint Sport Legging

  59.00
 • Voorkant Run More Mint Shorts

  RUNMORE Mint Shorts

  35.00
 • Wendie Vlaar draagt een Run More Mint Sports Bra

  RUNMORE Mint Sport Top

  35.00
 • Fitgirl draagt een Run More Marshmallow Sport Leggings

  RUN MORE Marshmallow Sport Legging

  59.00

De Jeans legging is terug, en hoe!

Jeans Leggings, wie kent ze niet?

De meeste mensen hebben een nare bijsmaak wanneer ze het woord Jeans Legging of “jeggings” zoals ze ook vaak genoemd worden horen, op de markt werden ze vaak voor 10€ verkocht of drie voor 20€ vaak van een vreselijke stof en een nog ergere print. Er hing een fout imago ( wat heel terecht was gezien het product ) aan de Jeans Legging.

Echter in 2015 kwam Rolamoca met een High Waist Jeans Legging die alles op zijn kop zou zetten!
De Scrambler Jeans was geboren! In eerste instantie begrepen we in de Benelux even niet wat we hiermee aan moesten: “Wie draagt er nou een Jeans in de gym?”

We lieten een paar samples naar Nederland komen en we hebben het op Instagram en destijds nog Facebook gepost en de reacties waren bizar veel en meer dan we ooit konden voorstellen!

De eerste batch was al snel uitverkocht en binnen no time verkochten we meer Jeans Leggings dan reguliere Sport Leggings.

Fitgirl on her knees in the sand wearing Rolamoca

De voordelen van onze leggings

 • ComfortPlus®
 • Booty Lift System®
 • 100% Squatproof
 • Glijdt niet af tijdens een squat
 • Schijnt niet door onder spanning
 • Behoud originele vorm
 • Deformeert niet
 • Extreem hoog comfort
 • Geweldige look/perfecte pasvorm
 • Shaped benen/billen
 • Gaat jaren mee

Kort na dit succes kwamen de Mistral Jeans uit, zelfde pasvorm als de Scrambler maar dan met een andere print. Ook deze gingen als warme broodjes dus kwam er een “Dark Blue Jeans” versie bij van de Mistral.

Al snel konden we wat brutaler worden en de Mistral Gold werd ontworpen…Een gouden legging?? Allemachtig dat klinkt als foute boel!!
Echter het was een mix van goud / champagne en het werd wederom een hit! De kleur kan juist heel mooi en chique uitkomen met andere ( winter ) items zoals een taupe winterjas of een witte blouse, high heels matchen als brood en kaas, maar ook witte sneakers zijn een match made in heaven.

Maar wacht eens even we hebben het over een sportlegging ontworpen voor legday die ook nog eens 100% squatproof is!!! Laat dat nou net het bizarre van onze High Waist Jeans Leggings zijn, ontworpen voor zware trainingen in de gym maar 100% inzetbaar in het dagelijks leven voor casual gebruik thuis of op kantoor en met high heels een echte blikvanger tijdens een avondje uit.

Dan is er de pasvorm die onze High Waist Jeans Leggings zo geliefd maken, al onze leggings beschikken over Booty-Lift®️Technology die de billen en benen meteen mooi shaped! Een soort Wonderbra maar dan voor benen en billen. Daarnaast zijn de Jeans Leggings erg comfortabel. We horen van veel klanten dat ze “wonen” in deze leggings.

 

sportlegging die niet doorschijnt

De Jeans Leggings blijken ook nog eens bijna onverwoestbaar te zijn en gaan bij extreem intens gebruik jarenlang mee zonder te vervormen of sporen van slijtage te laten zien!

We vergeten bijna de extreem mooie looks te benoemen van de Jeans want wauw wat staan ze mooi zeg! Dat zeggen we niet omdat we ze verkopen maar omdat het echt zo is! Meerdere redenen waarom het zo’n geliefd item is.

 

Een sportlegging – 2 designs

Maar het kon nog veel gekker en extremer, Rolamoca beschikt over de Technologie om een perfecte Reversable Legging te maken met 2 kanten!!

Trek de legging binnenstebuiten en je hebt een totaal andere print! Dus twee leggings in èèn, met een nòg iets hogere waist vergeleken met de Scrambler/Mistral serie.

De eerste was de Reverso Mark 1 met een faded Jeans kant en een blauw/paarse sportprint! Wederom een voltreffer van Rolamoca en de Reverso Leggings krijgen veel raging fans die bijna ieder model bezitten of zelfs dubbel kopen uit vrees dat de legging het na jaren dragen toch ooit eens versleten moet zijn.

Het bizarre is ze gaan langer mee dan een echte Jeans die vaak extreem uitdunnen of scheuren. Onze eerste Scrambler sample is nog steeds in dienst….

 

Beter goed gejat…

Uiteraard zag de concurrentie wat er gebeurde en je komt onze High Waist Jeans Leggings overal op instagram tegen bij klanten. Verwoede pogingen om de perfecte Jeans legging na te maken liepen uit op de grootste fiasco’s en het lukt ze voorlopig niet om een dergelijk mooi product neer te zetten na al die jaren.

Daarom domineert Rolamoca als het om Jeans leggings gaat of Reverso Leggings met twee sport printjes ipv Jeans.